Politie houdt Fransman aan op verdenking van bedreiging en mishandeling hotel Nieuwerkerk

De politie heeft een Fransman aangehouden die verdacht wordt van een bedreiging en mishandeling in het Van Der Valk hotel in Nieuwerkerk aan den IJssel afgelopen zondag 1 november.

De man zou meerdere gasten van het hotel hebben bedreigd en raakten twee personen gewond. Omstreeks 21.30 uur kregen agenten de melding dat er een hotelgast door het lint ging en dat hij andere hotelgasten bedreigde. In het hotel zagen agenten dat meerdere deuren waren ingetrapt en dat hotelgasten een man in bedwang hielden. De man werd door de politieagenten aangehouden. Getuigen vertelden dat de man schreeuwend door de gangen had gelopen en meerdere deuren had ingetrapt. Ook mishandelde hij twee hotelgasten die hierbij gewond raakten. Een van hen is in het ziekenhuis behandeld. De 18-jarige verdachte had samen met een 31-jarige Fransman een hotelkamer gehuurd. In deze kamer werd een kleine hoeveelheid geld en drugs aangetroffen. Dit is inbeslaggenomen. Ook de 31-jarige Fransman werd aangehouden. De politie onderzoekt deze vernieling en mishandeling.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.