Twee nieuwe programma’s bij Radio Capelle

Radio Capelle is ook na de zomervakantie de gezelligste van de regio, met twee nieuwe programma’s. Vanaf 1 september start iedere dinsdag tussen 22:00 – 23:00 het programma Bang Your Radio. Op woensdagavond tussen 20:00 – 21:00 uur hoor je de mooiste portretten in Vertel ‘s.

Bang Your Radio is van oorsprong een programma van Omroep Zuidplas, welke na het wegvallen van de zendmachtiging van Omroep Zuidplas sinds april niet meer te beluisteren was. Het programma is vanaf aanstaande dinsdag weer te beluisteren, maar dan op Radio Capelle. In Bang Your Radio is veel aandacht voor harde muziek (rock, punk, hardcore punk en metal) en de lokale alternatieve scene rondom nieuwe releases, festivals en shows.

Daarnaast start op woensdag 2 september het programma Vertel ‘s. Vele inspirerende, humoristische of ontroerende vertellingen liggen verscholen achter de Capelse voordeuren. Vertel ‘s is hét platform voor alle Capellenaren om hun verhaal te delen met de wereld. Het programma biedt troost maar ook inspiratie en verbondenheid. In de eerste aflevering: Sjors Los van Belangengroep Gehandicapten Capelle aan den IJssel.

Radio Capelle is te beluisteren via 105.3FM in de ether, via de digitale kabel en online via radiocapelle.nl.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.