Intieme momenten in gemeentehuis Zuidplas zorgen voor ophef

De gemeente Zuidplas is ernstig in verlegenheid gebracht nadat er zondagavond 16 augustus op diverse social media een filmpje werd gepost waarbij meerdere medewerkers van de gemeente in het gemeentehuis gemeenschap zouden hebben met elkaar.

De beelden die van buitenaf zijn gemaakt door omstanders werd onder andere meerdere malen aangeboden aan JBN nieuws en op de dorps-facebook groep ‘Je Bent Nieuwerkerker’ maar werd ook in een mum van tijd verspreid via andere apps zoals snap-chat en ook maandagmorgen verschenen de beelden op Dumpert.nl.

Op een tweede filmpje, in het bezit van de redactie van JBN Nieuws, is te zien dat handhavers bij het verlaten van het gebouw onder een luid applaus werden opgewacht door een aantal jongeren waarna de handhavers van de gemeente het gebouw weer binnen gingen.

De gemeente Zuidplas is nog niet met een reactie gekomen.

screenshot

Eerder in het nieuws

2 Thoughts to “Intieme momenten in gemeentehuis Zuidplas zorgen voor ophef”

  1. Tot hier, en niet verder@

    en zij dicteren je dat je je aan “regels” en “afspraken” moet houden…

    En “zij” zijn dan de gemeente en de handhavers….

    Tja, allemaal ambtenaren die denken dat “wij” er voor hun zijn…..

  2. Baumeister

    Tja, ambtenaren moeten toch thuis werken, anderen aanspreken op 1,5 m afstand en zelf op elkaar kruipen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.