Politie doet instap woning Nieuwerkerk aan den IJssel

Politie Waddinxveen-Zuidplas, de wijkagenten en de omgevingsdienst Midden Holland hebben in de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 juli een zogenaamde ‘ínstap’ uitgevoerd in een woning in Nieuwerkerk aan den IJssel. aanleiding van deze inval waren aanhoudende meldingen over erge overlastgevende activiteiten in de woning.

De betreding tot de woning gebeurde rond 00:30 uur, een uitzonderlijk tijdstip meldt de politie. Alleen bij hoge uitzondering wordt namelijk tussen 00.00 en 06.00 uur binnengetreden, maar in dit geval was daar volgens de politie reden genoeg voor. De meldingen van overlast waren allemaal diep in de nacht. Politie mag nooit zomaar bij een woning naar binnen.Daarvoor werd er eerst een machtiging tot binnentreden van de burgemeester verkregen. Over de bevindingen en resultaten worden in verband met de zaak geen mededelingen gedaan. De politie spreekt in elk geval wel van een succesvolle actie en samenwerking tussen verschillende diensten.

foto’s : Handhaving Zuidplas

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio van de Zuidplas:

www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.