Bovengrondse papiercontainer moet einde maken aan papieroverlast

Voornamelijk positieve reacties op een bericht vandaag te lezen op onze dorps facebookgroep ‘Je Bent Nieuwerkerker’. Daar werd melding gemaakt dat er een bovengrondse grote papiercontainer is geplaatst bij winkelcentrum Reigerhof.

Al langere tijd is de reeds aanwezige ondergrondse papiercontainer naast het winkelcentrum een bron van ergernis. Veelal puilt deze uit van het papier en worden er complete dozen oude kranten en karton naast de container geplaatst. Tijdens discussies wie hier nu de uiteindelijk schuldige is van deze vervuiling wordt en de vervuiler benoemd maar ook de gemeente Zuidplas die volgens enkele inwoners niet goed zou faciliteren. De gemeente heeft dus nu gezorgd voor meer capaciteit. De vervuiler kan naast het gebruik van een papiercontainer trouwens ook het oud papier keurig kwijt op de vaste dagen, via de cyclus app kunt u zien op welke dag dat voor uw straat is. Daarnaast kan oud papier ook oa. worden ingeleverd bij Voetbalvereniging VV Nieuwerkerk.

een veel voorkomende ergernis zou nu verleden tijd moeten zijn met de komst van de bovengrondse container.

kopfoto: facebookgroep Je Bent Nieuwerkerker / Barbara Samuels

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio van de Zuidplas:

www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

One Thought to “Bovengrondse papiercontainer moet einde maken aan papieroverlast”

  1. Goed om te lezen dat er een container is geplaatst om papieroverlast te voorkomen. Hopelijk maakt men hier ook gebruik van. Ik merk in mijn eigen omgeving dat men zich beter aan de regels houdt wanneer er meer containers beschikbaar zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.