Gemeente zoekt onbekende hulpverleners

De Nieuwerkerkse Buurtapp en de afdeling veiligheid van de gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel zijn op zoek naar omstanders die afgelopen zondag 17 mei eerste hulp verleende tijdens een ongeval ter hoogte van de Hornbach aan de Laan van Avant-Garde.

Op deze locatie vond er een aanrijding plaats tussen een automobilist en een fietsster. Terwijl de fietsster de weg overstak werd zij geraakt door de auto.Naast diverse hulpverleners werd ook de Trauma helikopter opgeroepen.

Door het ongeval ontstond er een verkeersopstopping op de wegen rondom de bouwmarkt. Naast de professionele hulpverleners werd er ook hulp geboden door omstanders met het regelen van het verkeer waardoor de hulpverleners de ruimte kregen om zich te richten tot het slachtoffer, wat tot enige irritatie leide bij enkele automobilisten. De buurtapp en gemeente zouden graag met deze (onbekende) helpers in contact willen komen. Indien u zich hierin herkent, neem contact op de de Coördinator van de BuurtApp via 06-11315527.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.