Slow Whoop Alarm Hornbach verstoord (weer) nachtrust

Het slow whoop alarm van bouwmarkt Hornbach in Nieuwerkerk aan den IJssel heeft ervoor gezorgd dat inwoners uit Nieuwerkerk, Capelle en Nesselande een korte nachtrust hebben gehad.

Zondagochtend 9 juli begon halverwege de nacht het luide alarmsignaal te loeien. Hierop is vervolgens het beveiligingsbedrijf gearriveerd. Deze konden echter niet veel meer doen dan toekijken aangezien dat bedrijf niet in het bezit is van toegangs–sleutels van het terrein en moesten wachten op een medewerker van de bouwmarkt. Rond 08:30 uur keerde de rust weer terug.

Het luide alarmsignaal zorgde voor veel ergernis is te lezen op onze Nieuwerkerkse social media pagina. Door het warme weer sliepen veel mensen met het raam open en zodoende werd de nachtrust flink verstoord.

Het is niet de eerste keer dat Nieuwerkerk wakker wordt van het alarmsysteem van de bouwmarkt aan de Laan van Avant-Garde. Sinds de opening in 2013 heeft Hornbach vaker te kampen gehad met dit euvel. De bouwmarkt is gevraagd naar een reactie, echter heeft een woordvoerder nog niet gereageerd.

Beelden: Johan Puts/ JBN FB

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.