Oproep aan alle kinderen van Zuidplas

Door alle maatregelen rondom het coronavirus hebben ouderen deze dagen waarschijnlijk minder contacten dan anders. Ook is het waarschijnlijk dat ouderen zich deze periode extra zorgen maken, wat de dag er niet leuker op maakt. Een vrolijke afleiding is dan ook meer dan welkom!


Daarom doet BRAinS een oproep aan alle kinderen van Zuidplas. Maak een mooie kaart of tekening voor een oudere (75+) in gemeente Zuidplas! Welzijn Zuidplas zorgt er vervolgens voor dat inwoners van 75 jaar en ouder blij worden gemaakt met een kaartje of mooie tekening! Graag als voorwaarde aanhouden: gewicht tot max 20 gram en formaat max A4 (dubbel te vouwen).


Je kunt je kaart of tekening versturen tot uiterlijk 6 april as. naar:
Welzijn Zuidplas, t.a.v. BRAinS, Postbus 191, 2910 AD Nieuwerkerk aan den IJssel óf scannen naar:


wanda@welzijnzuidplas.nl. Tip: ga naar Play Store, zoek op scan-app en download een gratis app naar keuze. Voor ouders/opvoeders die graag nog meer willen doen: www.heelzuidplasbelt.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.