Zonnebloem stopt activiteiten ivm Corona


Helaas, het coronavirus noopt ook de Zonnebloem activiteiten te cancelen. Zo gaat het optreden van Marjolein Meijers (bekend van de Berini’s) op dinsdag 24 maart niet door.

Het evenement zou gehouden worden in de Ringvaartkerk aan de Ringvaartlaan 16 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Voor het optreden hadden zich veel mensen aangemeld, zowel vrijwilligers gasten van de Zonnebloem afdeling Nieuwerkerk, als gasten en vrijwilligers van de afdelingen Moordrecht en Capelle Schollevaar/Schenkel. Ook gasten van buiten de Zonnebloem hadden al kaarten voor dit optreden gekocht.
Iedereen krijgt nu het geld terug betaald op de rekening van waaraf is betaald.
De bedoeling is dat als het weer veilig is om deze activiteit te laten plaatsvinden, wij in overleg met Marjolein Meijers een geschikte datum hiervoor zullen prikken.
Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met zonnebloem.nieuwerkerkadijssel@gmail.com


De Zonnebloem is een landelijke vereniging met plaatselijke afdelingen. De vereniging bestaat dit jaar 71 jaar. Samen met tal van vrijwilligers organiseert zij voor mensen met een lichamelijk gebrek van 18 jaar en ouder, tal van activiteiten, onder het motto: “Er kan zoveel meer dan je denkt”. Dit jaar viert de afdeling Nieuwerkerk aan den IJssel haar 40 jarige jubileum.
Op onze website https://www.zonnebloem.nl/nieuwerkerk-a-d-ijssel staat een overzicht van activiteiten die zijn geweest en die nog gaan komen.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.