Duizenden boeken op Boekenmarkt in Reigerhof

De liefhebbers en verzamelaars van boeken kunnen aanstaande zaterdag 14 maart van 9.30 tot 16.30 uur hun hart ophalen in het overdekte winkelcentrum Reigerhof in Nieuwerkerk aan den IJssel. De kramen vol met boeken van allerlei genres  niet alleen literaire, esoterische, kinder- en kookboeken, maar ook (streek)romans, thrillers, strips en platenboeken staan opgesteld in de gangen van het gezellige winkelcentrum.

Voorverkoop
Voor boekenwurmen die zaterdag 14 maart niet in de gelegenheid zijn langs te komen, is er vrijdag 13 maart vanaf 9.00 uur al de mogelijkheid om bij twee zeer  uitgebreide en goed gesorteerde kramen onder de koepel boeken te kopen.

Meerdere kraamhouders schenken hun opbrengst of een deel daarvan aan een goed doel o.a. Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij en het Leger des Heils.
Kom zaterdag en/of vrijdag  snuffelen en mooie, leuke, interessante boeken kopen in de Reigerhof om uw verzameling aan te vullen of om alvast -voor weinig geld- boeken te hebben voor de komende zomer!

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.