Belasting aanslagen gemeente roept raadsvragen op

D66 heeft vragen gesteld over de 2000 foute verstuurde belastingaanslagen door de gemeente Zuidplas waarbij de WOZ-beschikking ontbreekt.

Raadslid Frans Klovert vind het opmerkelijk dat deze signalen via allerlei kanalen binnen gekomen zijn, behalve via het gebruikelijke kanaal. 
D66 vraagt zich af waarom het college de gemeenteraad nu niet zelf proactief hierover geïnformeerd heeft. D66 Zuidplas vraagt zich ook af welke controle er uitgevoerd wordt voor het daadwerkelijk verzenden van de belastingaangiften en het proces daaromtrent, dit zodat er zicht gaat komen op de oorzaak van deze gemaakte fouten.  
Ook wil de D66 fractie zicht op wat mogelijke consequenties zijn van deze gemaakte fouten en of betrokkenen op adequate wijze zijn geïnformeerd. Tijdens de raadsvergadering van d.d. 24 maart zal het onderwerp aan de orde komen.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.