Debatteren over duurzaamheid? Kom naar het debat van de jongerenraad

Op 5 maart organiseert de Jongerenraad Zuidplas een debat met de gemeenteraad. Met de Europese Green Deal en de op gang zijnde transitie naar duurzaamheid is er heel wat in beweging in allerlei economische sectoren, in de politiek en in het sociale leven van alledag. 

Protesterende boeren, jonge bedrijven die het anders aanpakken dan hun voorgangers en ook mensen die sceptisch zijn wat duurzaamheid betreft en alle maatregelen die daarbij worden opgehoest en verzonnen. Niks mis met een mengeling van scepsis en optimisme! Genoeg aanleiding voor een debat vond Jongerenraad Zuidplas.  Zeker nu de informatieavonden bezig zijn over het uitfaseren van het gebruik van aardgas. Wat gaan we dan gebruiken als duurzaam alternatief in gemeente Zuidplas? Vind je het leuk om jouw stem te laten horen in dit debat? Kom dan op 5 maart om 19:30 naar ’t Blok in Nieuwerkerk aan den IJssel! Er wordt gezorgd voor wat lekkere hapjes en de bar is ook open. 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.