Ben jij ook zo gek op het bordspel 30 Seconds? Het Open Kampioenschap van de Zuidplas komt er aan!

Ben jij thuis de held in het bordspel 30 Seconds? Dan maak jij zeker kans op de felbegeerde titel: Zuidplas Kampioen 30 Seconds. Na vele succesvolle andere edities in verschillende gemeentes komt het kampioenschap nu naar Nieuwerkerk. Bij TED in Nieuwerkerk wordt namelijk op zaterdag 07 maart het open Kampioenschap 30 Seconds gehouden en daar kan jij met jouw team aan meedoen!

Trommel je vrienden / partner / familieleden / irritante schoonmoeder op om een team samen te stellen van twee tot vier personen en schrijf je in voor de Open Kampioenschappen van de Zuidplas 30 Seconds. Naast eeuwige roem maak je ook kans op mooie prijzen, waaronder een fantastische hoofdprijs.

Ben je nou niet zo heel erg goed maar houd je wel van gezelligheid, ook dan moet je je zeker aanmelden, het beloofd een top avond te worden! De Inschrijving is reeds begonnen en zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Aanmelden kan via www.jeroencitroen.nl/aanmelden (deelname is 5 euro p.p.)

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.