Alain Clark,Candy Dulfer en Dotan op Culinesse 2020

Tijdens de jubileumeditie zal Culinesse een trip down memory lane maken met artiesten die CuliNESSE eerder bezochten in de afgelopen tien jaar. Ook komt er een lading nieuwe namen, speciaal ter ere van het jubileum.

Vrijdag maakte de organisatie wederom drie namen bekend: Candy Dulfer (donderdag), Dotan (vrijdag) en Alain Clark (zaterdag). Eerder heeft het festival al Krezip, André Hazes, Anouk, Nielson, Van Dik Hout en Nick & Simon bekend gemaakt. Van donderdag 27 t/m zaterdag 29 augustus 2020 vindt de 10e editie van het culinaire muziekfestival plaats in Rotterdam Nesselande.

Candy Dulfer heeft in 2011, 2012, 2015 en 2018 eerder op het podium van CuliNESSE gestaan. Haar komst in 2020 zal de vijfde keer zijn dat ze op CuliNESSE gaat optreden. Alain Clark heeft in 2013 voor het eerst op het podium van CuliNESSE gestaan en zal volgend jaar voor de tweede keer zijn opwachting maken. Voor Dotan is het de eerste keer dat hij op CuliNESSE zal optreden.

In november werden de eerste headliners bekend gemaakt: Krezip (donderdag), André Hazes (vrijdag) en Anouk (zaterdag). Zij staan alle drie voor het eerst op CuliNESSE, speciaal om het tienjarige jubileum te vieren. Later volgden ook oude bekenden Nielson (donderdag), Van Dik Hout (vrijdag) en Nick & Simon (zaterdag). Met de bekendmaking van de drie nieuwe namen is de line up voor het hoofdpodium compleet. Begin 2020 zal de line up voor het DaDa Podium bekend gemaakt worden. “We zijn erg blij met de namen die we nu bekend hebben kunnen maken en kijken er naar uit om de namen van het DaDa Podium bekend te gaan maken. We verheugen ons op de optredens van de oude bekenden en de nieuwe namen! Het belooft een hele bijzondere editie te worden.”, aldus Stichting CuliNESSE.

De bezoekers met een culinair hart hoeven zich uiteraard ook geen zorgen te maken. Er zullen weer veel verschillende lokale restaurants aanwezig zijn op het strand van Nesselande.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.