Inwoners zetten Nieuwerkerkse Rob in het zonnetje


Nieuwerkerker Rob van Lopik werd zaterdag 21 december  na afloop van het Midwinterfeest op het Raadhuisplein in Nieuwerkerk aan den IJssel overdonderd met een grote verassing.

Initiatiefnemer van deze actie was Nynke Bosselaar. Net als vele anderen vond ook zij dat Rob weleens in het zonnetje gezet moest worden. “Rob staat bekend om zijn warm  hart naar anderen toe. De boodschappenactie , waarbij hij meer dan 200 tassen vol boodschappen wist te vullen en bestemd zijn voor mensen in de Zuidplas die het financieel wat moeilijk hebben, is daar zo’n voorbeeld van”.
Met het starten van een besloten Facebook-pagina konden mensen een bedrag doneren voor Rob. En hoe geliefd Rob onder de Nieuwerkerkerks is bleek wel uit het totaal bedrag dat werd ingezameld, ruim 750 euro.
De zichtbaar geëmotioneerde Rob nam na afloop van het Midwinterfeest onder groot aplaus de cheque in ontvangst. Met dit bedrag denkt Rob erover na om een hond te gaan aanschaffen. “In het nieuwe jaar gaan wij daar eens rustig over nadenken”.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.