Een kadootje aan de rijksweg A20

December is de feestmaand waarbij voor velen kado’s centraal staan. Ook in het voorjaar 2020 zal een mega kado centraal staan aan de rijksweg A20.

Dit mega kado is naast een eyecatcher direct aan de rijksweg ook nog eens het nieuwe bedrijfspand van de groothandel Krabbendam Kadoverpakking BV. Met deze kenmerkende en opvallende uitstraling wordt de kern van het bedrijf uitgestraald: kadoverpakkingen. Zo zal het gebouw zorgen voor herkenbaarheid en een sfeerimpressie van buitenaf.

Het mega kado is één van de nieuwbouw bedrijfspanden van het nieuwe bedrijventerrein De Kleine Vink in Nieuwerkerk aan den IJssel en wordt gebouwd naast de rijksweg A20 en de korfbalvereniging CKV Nieuwerkerk.

Oplevering

Op het nieuwe bedrijventerrein De Kleine Vink wordt nu flink gebouwd. Zo zijn de funderingen van het mega kado al zichtbaar. Naar verwachting zal het nieuwe bedrijfspand van Krabbendam Kadoverpakking in april 2020 worden opgeleverd.

UitbreidingVanaf mei 2020 verwacht Krabbendam Kadoverpakking het bedrijfspand in Moordrecht te verlaten en in het ruim twee keer zo groot nieuwbouw bedrijfspand te trekken. Dit grote nieuwbouw bedrijfspand maakt het mogelijk dat er meer artikelen opgeslagen kunnen worden, dat zorgt voor meer mogelijkheden qua assortiment. Ook zal de 150 m2 showroom de klanten de mogelijkheid geven om een groot aantal artikelen te komen bekijken en het zal zorgen voor een betere klantbeleving.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.