Gemeente Zuidplas zoekt leuke initiatieven om 10 jaar Zuidplas te vieren

De gemeente Zuidplas bestaat op 1 januarie 2020 precies 10 jaar, en dat wil de gemeente gaan vieren met inwoners, maatschappelijke organisaties, verenigingen en ondernemers in Zuidplas. De gemeente is daarom op zoek naar leuke initiatieven.

Initiatieven die in het teken staan van verbinding en uit de samenleving komen, open staan voor iedere inwoner van Zuidplas en kleinschalig zijn, zodat ze passen bij het dorpse karakter van Zuidplas. De gemeente een beperkt budget beschikbaar, dat over de initiatieven verdeeld kan worden. Wethouder Jan Verbeek: “Ik kijk uit naar de initiatieven die worden ingediend en hoop dat er veelcreatieve ideeën tussen zitten op het gebied van sport, cultuur en welzijn. 10 jaar Zuidplas is eenmijlpaal die we met de samenleving willen vieren. Dus iedereen kan reageren, van jong tot oud.”

Om de initiatieven aan te laten sluiten bij de wensen van de gemeente zijn de volgende kaders gesteld:

 VERBINDEND: De activiteiten dragen bij aan verbinding tussen de verschillende dorpen.

 INCLUSIEF: De activiteiten staan open voor iedere inwoner van Zuidplas, jong, oud en/of meteen beperking.

 KLEINSCHALIG: De activiteiten zijn kleinschalig, zodat deze passen bij het dorpse karaktervan Zuidplas.

 UIT DE SAMENLEVING: De activiteiten worden voor en door de maatschappelijke organisatiesen vrijwilligers georganiseerd.

Meedoen?Wil jij ook een initiatief indienen? Ga dan naar www.zuidplas.nl/10jaar .Vul het inschrijfformulier in en mail het vóór 23 oktober naar 10jaar@zuidplas.nl. Op 8 november maakt de gemeente de gekozen initiatieven bekend via de website en social media kanalen van de gemeente. Hou deze dus goed in de gaten!

Eerder in het nieuws

2 Thoughts to “Gemeente Zuidplas zoekt leuke initiatieven om 10 jaar Zuidplas te vieren”

  1. Mw. P.C. de Vries-Kagchèl

    Met wie maar wil, gezellig koffie of thee drinken op het Raadhuisplein met heerlijk, feestelijk gebak erbij.

  2. Mw. P.C. de Vries-Kagchèl

    Ik bedoel dat de gemeente dat koffie-/theekrans(je) dan organiseert en het gratis aanbiedt aan alle Zuidplassenaren die langs willen komen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.