Vanaf 30 september draagt Han Weber de ambstketen Zuidplas

Vandaag is het officieel, Han Weber is vanaf 30 september de nieuwe Burgemeester van de gemeente Zuidplas. Weber volgt hiermee Gert-Jan Kats op die eerder naar Veenendaal vertrok om daar de ambstketen om te laten hangen. Voor de tussenliggende periode werd Servaas Stoop aangesteld.

De D66 politicus werd afgelopen Juli voorgedragen door de gemeenteraad en is door bij Koningklijk besluit nu officieel de toekomstige burgemeester. De commissaris van de Koning beëdigt de burgemeester in de gemeente.

Via Twittter laat Weber weten blij en trots te zijn op deze benoeming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.