Spontaan Waterfestijn in warm Nieuwerkerk

Men moest er 4 jaar op wachten maar zaterdag 29 juni gebeurd het weer, het grootste watergevecht van de Zuidplas !
Het weer is superzomers met ruim 30 graden dus ideaal voor een waterfestijn!

in 2015 ontstond op de lokale Facebookpagina Je Bent Nieuwerkerker het idee om een groots watergevecht te organiseren. Binnen 2 dagen werd er het een en ander georganiseerd en zo gebeurde het dat op een zomerse zaterdagavond tientallen enthousiaste Nieuwerkerkers gewapend met waterpistolen, emmers water en waterballonnen de sportieve waterstrijd aangingen op het bekende teerveldje in Nieuwerkerk aan den IJssel,

En aangezien het nu ook weer perfect weer is met volop zon,en een temperatuur van boven de 30 graden dus de 2e editie van het groots Nieuwerkerks Watergevecht!

Om 16:00 uur barst het waterfestijn los op het Teerveldje naast de Bron/Ringvaartkerk. Dus wellicht eerst naar de rommelmarkt bij de Bomenflats of Modderdag in speeltuin De IJsselkids en daarna een welkome afkoeling !

De vrijwillige brandweer zorgt voor een watertap punt en een heus watergordijn dus neem de emmers, waterpistolen en waterballonnen maar mee!

Heeft u nog leuke ideeën voor het waterfestijn, bijvoorbeeld een ijscokar of ben je dj en wil je op droge afstand de boel opvrolijken met muziek, meldt je dan nu aan via onze Facebookpagina.

bekijk hier beelden van de eerste editie van het watergevecht uit 2015.

Eerder in het nieuws

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.