Nieuwerkerkse LEGO Treinendag met YouTuber als Special Guest

Op zaterdag 29 juni organiseert Brick King LEGO winkel voor de derde keer de Treinendag. Ook dit jaar wordt deze dag georganiseerd in samenwerking met Enrico van de Facebook groepen The Dutch LEGO Addiction en LEGO hobby treinen.

Heel veel treinen

Op deze dag zullen zoals voorgaande edities veel lego treinen aanwezig zijn. Er zullen meerdere tafels aanwezig zijn waar allemaal verschillende soorten treinen zullen rijden. Hier kan je enkele ook zelf besturen.

Hulp bij treinen

Daarnaast kan je als je problemen hebt met jouw trein die meenemen en kan er op deze dag speciaal naar gekeken worden. Let op: alleen deze dag en op basis van beschikbaarheid.

Workshop treinen ontwerpen

Dit jaar zullen er 2 lego treinen bouwers aanwezig zijn die laten zien hoe hun, hun treinen ontwerpen. In deze korte workshop komt het allemaal aan bod; van schetsen tot 3d modellen tot eindresultaat zullen naast elkaar te zien zijn. Deze treinen zijn compleet op schaal(1:45). Dit levert altijd een uitdaging maar met prachtige resultaten.

Bekend van YouTube en tv

Special Guest dit jaar is YouTuber Bananenbuurman. Bananenbuurman heeft 160.000 abonnees op zijn LEGO treinen YouTube kanaal en je hebt hem misschien ook wel eens bij SBS6 of NED3 gezien. Hij gaat live demonstraties geven op zijn treinbaan. En misschien als je geluk hebt kom je in een van zijn video’s! Zie ook https://www.youtube.com/user/bananenbuurman

TrixBrix

Alleen op deze dag zullen er veel 3d geprinte rails voor de treinen aanwezig en te koop zijn. Deze 3d geprinte rails past precies op de normale rails voor LEGO treinen. Speciale onderdelen grote wissels zijn allemaal mogelijk dankzij deze 3d geprinte techniek. Voor meer info: trixbrix.nl

Kans op leuke prijzen

Om de dag compleet te maken zijn er ook leuke spelletjes te doen, waarmee weer leuke prijzen gewonnen kunnen worden. En natuurlijk kan er ook aan de luxe tafel met LEGO gespeeld worden. Kortom; voor ieder wat wils.

Wanneer

Het evenement is op zaterdag 29 juni van 10.00-16.00 uur bij Brick King, Kerklaan 53 te Nieuwerkerk ad IJssel. Entree is gratis! Koffie, thee en limonade staan klaa

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.