Ruime voldoende voor Sportstichting Zuidplas

Een ruime voldoende scoort Sportstichting Zuidplas bij het klanttevredenheidsonderzoek onder bezoekers van het Polderbad en de Parkzoomhal te Nieuwerkerk a/d IJssel en Sportcentrum de Zuidplas in Moordrecht.

Op de oproep om mee te doen aan dit onderzoek gaven ruim 400 mensen gehoor. Sportstichting Zuidplas beloonde deelname met een gratis zwemkaart en kans op een goodiebag. Het onderzoek werd opgezet om de huidige dienstverlening van de stichting te monitoren en zo als mogelijk te verbeteren.

Opvallend waren de extra terugkoppelingen op de open vragen. Als algeheel rapportcijfer kreeg de sportstichting een 7,7. Het Polderbad/Parkzoomhal een 7.6 en het Sportcentrum De Zuidplas In Moordrecht een 7.9.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.