Nieuwerkerkse Disney-Vierdaagse

Onder een stralende avondzon werden de ruim 1000 lopers van de Nieuwerkerkse avondvierdaagse op de eerste dag van de zomer onthaald door familieleden, vrienden en kennissen met bloemen en snoepkettingen. De jaarlijkse vierdaagse zorgde ook dit jaar weer voor drukte in de Nieuwerkerkse straten.

Nadat de lopers van de 5 en 10 kilometerloop zich verzamelde bij de Montessorieschool trok de bonte stoet achter onder andere de drumfanfare DKV richting de sportvelden. Het thema van dit jaar was Disney en enkele enthousiaste lopers hadden zich dan ook vrolijk in dit thema uitgedost. Een oltimer met daarin Mickey en Mini Mouse maakte het plaatje compleet. Voetbalvereniging Nieuwerkerk telde dit jaar 1030 betaalde deelnemers al liepen er op de finaleavond flink veel meer mensen mee.

Op de facebookgroep Je Bent Nieuwerkerker Als vind u meer foto’s van dit grootse wandelevenement in een speciaal Vierdaagse Fotoalbum.

En alvast voor uw agenda: volgend jaar wordt de wandelvierdaagse gehouden op 8, 9, 11 en 12 juni 2020 !

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.