Het Mobile Media lab komt naar de Zuidplas

Het Mobile Media lab komt donderdag en vrijdag naar de Zuidplas. Met deze testtruck, een vrachtwagen ingericht als mobiele onderzoeksruimte, rijdt de politie door Nederland om onderzoek te doen naar de ervaringen van burgers met de (digitale) dienstverlening van de politie. Exta aandacht zal er zijn over het voorkomen van woninginbraken.

Voor vragen aan politie en handhavers kunnen de inwoners op beide dagen terecht en is er informatie te vinden over diverse politiezaken. In het Media Lab kan men ook een quiz doen over woning inbraken en een enquette invullen. Medewerkers van de buurtapp Nieuwerkerk zullen vrijdag ook aanwezig zijn. Donderdag 20 juni is de grote wagen van de politie te vinden in Moordrecht. Van 15:00 uur tot 20:00 uur kunt op de wijkagenten en handhavers te vinden op de Smidse. Vrijdag 21 juni staat hij tussen 09:00 uur en 15:00 uur bij winkelcentrum Reigerhof in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Vorig jaar maart stond het medialab ook al in Nieuwerkerk en was toen gericht op het onderwerp ondermijning.

Met Mobile Media Lab werd in 2018 door toemalig Burgemeester Kats

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.