Vechtpartij en plundering aan einde stranddag Nesselande

Een grimmige sfeer zondag  2 juni aan het begin van de avond op de boulevard van Rotterdam Nesselande. Terwijl honderden strandbezoekers genoten van het strand en water van de Zevenhuizerplas, raakten tientallen jongeren betrokken bij opstootjes op de boulevard van de strandwijk van Rotterdam.

Ooggetuigen meldde een grimmige sfeer op deze boulevard. “De Jumbo supermarkt werd geplunderd. Personeel van de winkel stond machteloos hoe er artikelen gejat werden. De 3 ingezette bewakers van de supermarkt konden dit niet  voorkomen”.
Ook cafe Lookies sloot het terras af omdat bezoekers zich niet meer veilig voelde melden onze collega’s van Nieuws Nesselande.
De politie veegde het plein leeg met 10 auto’s aan agenten maar de groep bleef en de politie was daarna weer vertrokken melden onze collega’s van Nesselande Nieuws. 2 personen zijn aangehouden op verdenking van diefstal.
De regen en  onweer rond  20:00 uur zorgde  voor een einde aan deze gezellige ‘stranddag’ in Nesselande.
Bewoners in Nesselande zijn de ‘strandbezoekers’ van buiten de wijk meer dan zat. De eerste warme dag van het jaar liep al direct uit de hand en de sfeer was grimmig.

Eerder in het nieuws

One Thought to “Vechtpartij en plundering aan einde stranddag Nesselande”

  1. menno

    Hartstikke goede site! De beste van Nieuwerkerk e.o.!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.