Zuidplas in beeld bij Omroep Zuidplas-TV

Het televisiekanaal van Omroep Zuidplas is aan het vernieuwen. Naast het recent installeren van nieuwe software biedt het de medewerkers van Omroep Zuidplas nieuwe mogelijkheden om informatie niet alleen via de radio of online te brengen, maar gewoon ook eenvoudig op uw televisie.

Naast nieuws, sport en cultuur uit de gemeente Zuidplas is ook de inbreng van u als kijker welkom op ons televisiekanaal. De nieuwe rubriek “Zuidplas in beeld” biedt de mogelijkheid mooie foto’s uit onze gemeente Zuidplas te delen met de kijkers. Zo zijn er inmiddels al de eerste foto’s te bewonderen van fotograaf Jolanda Bakker uit Zevenhuizen. De foto’s van Jolanda verschijnen al met regelmaat tijdens de weerberichten van RTL en NOS journaal, vanaf nu dus ook op Omroep Zuidplas-TV !

Via het mailadres: info@omroepzuidplas.nl kan men foto’s sturen die daarna zullen worden getoond op het televisiekanaal. Omroep Zuidplas-TV is onder andere te zien bij Ziggo kanaal 40 in de gemeente Zuidplas en in een een brede omgeving. Zo is ook op tv Omroep Zuidplas net iets dichterbij!

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.