Nieuwerkerkse Davina straalt in Rotterdamse Kuip

Daar had Michelle Hoogendoorn een paar jaar geleden niet over durven dromen, stadionconcerten in de Rotterdamse Kuip met Marco Borsato. Nu zijn de meeste dromen bedrog volgens het bekende nummer van Marco maar voor de uit Nieuwerkerk aan den IJssel afkomstige Davina Michelle is deze droom waarheid geworden.

Vijf avonden treedt de 23 jarige Davina op voor in totaal 240 duizend bezoekers tijdens de concertreeks van Marco Borsato. In een zeer groots decor vol led-verlichting, videoschermen, vuurwerk en confettieknallers. Samen met Andre Hazes,Lil’Kleine, Maan, Di-rect zet Borsato een grootse, bijna on-Nederlandse show neer van wereld alure. “Het duurt te lang”, haar eerste hit, zong Davina onder andere in het voorprogramma, en tijdens de hoofdact trad zij samen op spectaculaire wijze op met Marco Borsato en dj Armin van Buuren met het nummer “Hoe het danst”. Nieuwerkerks trots is nog zondagmiddag 2 juni en woensdagavond 5 juni te zien en te horen in de Kuip, de kaarten hiervoor zijn echter uitverkocht.

(foto: EvP/JBN)
(foto: EvP/JBN)
(foto: EvP/JBN)
(foto: EvP/JBN)

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.