Brandweer Nieuwerkerk zoekt versterking!


Met en grote mediacampagne op diverse lokale (social) media kanalen hoopt de vrijwillige brandweer van Nieuwerkerk aan den IJssel nieuwe vrijwillige collega brandweerlieden aan te trekken, er zijn te weinig vrijwillige brandweerlieden!

Mensen die interesse hebben om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij de brandweer zijn uitgenodigd om naar een van de inloop middag of avonden te komen aan de Prins Alexanderlaan 2 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Dit kan op :

Zaterdag 1 juni 14:00 uur
Maandag 3 juni 20:00 uur
Donderdag 6 juni 20:00 uur

Voor meer informatie:

wervingnieuwerkerk@brandweer.vrhm.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.