‘T Blok organiseert debat over Europese Unie

Op 15 mei organiseert de Jongerenraad Zuidplas een debat met de gemeenteraad. Met de Europees Parlementsverkiezingen in zicht zal er gedebatteerd worden over stellingen die te maken hebben met de Europese Unie.

Het is niet alleen voor leden van de gemeenteraad, iedereen is welkom! Wil jij meer leren over de Europese Unie? Of zou je het leuk vinden om ook je stem te laten horen in het debat? Kom dan op 15 mei om 19:30 naar ’t Blok in Nieuwerkerk aan den IJssel! Er zal gezorgd worden voor wat lekkere hapjes en de bar is ook open.

Wat? Debat over EU.
Wie? Iedereen! Jong en oud!
Waar? ’t Blok, IJsermanpad 1, Nieuwerkerk aan den IJssel
Wanneer? 15 mei 2019, 19:30 – 21:00
Waarom? Om iedereen kennis te laten maken met de EU, met de Europees Parlementsverkiezingen in zicht!

Eerder in het nieuws

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.