Burgemeester Servaas Stoop start column bij Radio Capelle en Omroep Zuidplas

 

Met ingang van woensdag 27 maart verzorgt burgemeester Servaas Stoop van Zuidplas een maandelijkse column in het programma Hitland Magazine bij Radio Capelle en Omroep Zuidplas. Hij deelt deze column met burgemeester Peter Oskam van Capelle aan den IJssel.

Het programma Hitland Magazine is elke 2e woensdag van de maand tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren; de column zal tussen 14.30 en 15.00 uur worden uitgezonden. Via de website van Radio Capelle en Omroep Zuidplas is de column enkele dagen na de uitzending terug te luisteren. De podcast wordt ook op de website van de gemeente Zuidplas geplaatst onder www.zuidplas.nl/servaasstoop. De maandelijkse column wordt afgesloten met een door de burgemeester uitgezochte plaat. 

Servaas Stoop: “Ik vind het ontzettend leuk om maandelijks een column voor de luisteraars op te nemen. De columns zullen gaan over alles wat mij opvalt, maar ook wat de inwoners uit Zuidplas en Capelle aan den IJssel zal raken. De eerste column zal gaan over de procedure van de burgemeestersbenoeming en de tweede column over de beleving van veiligheid in de gemeenteZuidplas.”

Hitland Magazine is een feel good middagprogramma met vaste rubrieken over koken, kunst, cultuur,vrijetijdsbesteding, natuur en milieu. Het programma wordt wekelijks live uitgezonden bij Omroep Zuidplas en Radio Capelle. Meer informatie is te vinden op www.radiocapelle.nl/hitlandmagazine

De columns zijn ook terug te vinden bij Omroep Zuidplas onder Hitland Magazine opwww.omroepzuidplas.nl/uitzendinggemist

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.