Nieuwerkerk boekt goede overwinning op Hillegersberg (1-6)

Zaterdagmiddag 23 maart heeft v.v. Nieuwerkerk een ruime overwinning geboekt op Hillegersberg. In Rotterdam werd het maar liefst 6-1 voor de ploeg van trainer Ron Luijten. 

Al vroeg kwam Nieuwerkerk op een 2-0 voorsprong. Binnen het kwartier scoorden Robert Boevé en Remco Langerveld. Daarna bleef de wedstrijd tot vlak voor de rust in evenwicht. Wesley van der Dries vergrootte de Nieuwerkerkse marge naar 3-0.

In de tweede helft deed Hillegersberg via een vrije trap nog wat terug, waardoor Nieuwerkerk wakker geschud leek. Via een intikker van Rick Kramer en twee goals van Wayne van der Burg wonnen de Nieuwerkerkers met 6-1.

Door de zege blijft Nieuwerkerk aan kop in de vierde klasse met 50 punten uit negentien wedstrijden. Daarnaast heeft Nieuwerkerk al tien wedstrijden op rij gewonnen. Naaste achtervolger Bergambacht heeft evenveel punten, maar heeft een wedstrijd meer gespeeld dan de Nieuwerkers. 

Foto: Jolanda van het Kaar 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.