Nieuwerkerks trots Davina Michelle gaat Skyward !

Spannende dagen voor de in Nieuwerkerk aan den IJssel geboren Michelle Hoogendoorn. Na het denderende succes van haar coverhit “Duurt te lang” bracht Davina Michelle eind vorige week haar eerste eigen single uit, Skyward. De verwachtingen zijn groot.

Davina werd afgelopen jaar bekend dankzij haar deelname aan het populaire programma De Beste Zangers van Nederland. Het covernummer van zanger Glen Faria wat zij daar vertolkte werd zo’n grote hit dat deze ruim 11 weken op nummer 1 stond in de Nederlandse Top 40. in 2018 won Davina ook een Edison Award voor beste nieuwkomer en was zij de hoogste binnenkomer in de Top 2000.

2019 moet dan ook een succes voor de Nieuwerkerkse zangeres gaan worden denkt ook Danny Govers, muzieksamensteller bij OmroepZuidplas.”haar nieuwe single, Skyward klinkt veelbelovend. Daarnaast staan er ook een aantal belangrijke optredens te wachten waaronder Pinkpop en zal zij tijdens Culinesse optreden. In het voorprogramma van zangeres P!nk staat onze Nieuwerkerkse in het voorprogramma”.

De videoclip werd maandag om klokslag 16:00 uur gepresenteerd en is hier te bekijken !!

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.