flinke brand woning Meidoornflat

Een flinke uitslaande brand vanmorgen in de Meidoornflat in Nieuwerkerk aan den IJssel. Rond 10:00 uur brak in een woning op de eerste etage een fikse brand uit.

De brand die gepaard ging met enorme rookwolken en werd bestreden door de brandweer die ook assistentie kreeg vanuit het korps Capelle aan den IJssel. Bewoners van omliggende flatwoningen konden zelfstandig het gebouw verlaten. Volgens bronnen is ook de bewoner van de woningbrand veilig uit de woning kunnen komen. Wel is 1 persoon meegenomen met de ambulance, of dit de bewoner was is onduidelijk. De bewoner zou volgens omwonenden al eerder hebben gezorgd voor onrust en overlast in de flat.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.