12-0 !! Nieuwerkerk haalt uit tegen NOC-Kralingen

V.v. Nieuwerkerk heeft stevig uitgehaald tegen NOC-Kralingen. Op Sportpark Dorrestein won de koploper van de vierde klasse F met 12-0.

Binnen een half uur was de wedstrijd al gespeeld. Na een snelle goal van Remco Langerveld, die op Lasse Schöne/Pierre van Hooijdonk-achtige wijze een vrije trap achter de Rotterdamse doelman schoot, scoorden Wesley van der Dries (2x), Wayne van der Burg en wederom Langerveld.

In de tweede helft werkten de roodhemden aan hun doelsaldo. Met nog drie goals van Langerveld, één van Bilal Ouhabi, Roy de Ouden, Kevin Kamerbeek en nogmaals Wesley van der Dries maakte de twaalf-klapper.

Door de ruime zege blijft Nieuwerkerk aan de leiding in de vierde klasse F. Naaste achtervolger Bergambacht net als Nieuwerkerk 47 punten, maar Nieuwerkerk moet nog een 2-1 voorsprong tegen HWD uitspelen waardoor de Nieuwerkerkers met drie punten los kunnen komen.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.