Presentatie over beoogd toekomstbeeld Hitlandselaan

Het Dagelijks Bestuur van Recreatieschap Hitland nodigt geïnteresseerden uit voor de presentatie over het beoogde toekomstbeeld van de Hitlandselaan op maandag 25 maart a.s..

Belanghebbenden, omwonenden en geïnteresseerden hebben een voorkeur uitgesproken voor een variant met betrekking tot de verkeerssituatie, maar ook de keuze en locatie van herbeplanting. Met deze voorkeuren en achtergrondinformatie als input, heeft het Dagelijks Bestuur een keuze gemaakt welke op 25 maart centraal staat. Het beoogde toekomstbeeld van de Hitlandselaan legt het Dagelijks Bestuur op 4 april voor aan het Algemeen Bestuur, waarna een definitief besluit wordt
genomen.

Na het besluit van het Algemeen Bestuur van Recreatieschap Hitland om de Hitlandselaan op korte termijn te reconstrueren, is een participatietraject gestart. Belanghebbenden, omwonenden en geïnteresseerden hebben kunnen meedenken over het toekomstbeeld van de Hitlandselaan tijdens
een meedenk-avond op 13 februari jongstleden, maar ook via een online invulformulier op de website van Park Hitland tot en met 20 februari. Het uitgangspunt van het bestuur is om wederom een karakteristieke Hitlandselaan te creëren.

Iedereen die de presentatie op maandag 25 maart graag wil bijwonen kan zich inschrijven via info@hitland.nl.

Wat? Presentatie beoogde toekomstbeeld Hitlandselaan
Wanneer? Maandag 25 maart
Hoe laat? Inloop vanaf 18:30 uur, aanvang 18:45 uur
Waar? Blaardorpseweg 1 (vergaderlocatie Golfbaan Hitland)
Voor wie? Belanghebbenden, omwonenden & geïnteresseerden
Door wie? Dagelijks Bestuur Recreatieschap Hitland 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.