Cadeaubonnen failliete Intertoys, in Nieuwerkerk nog enkel zaterdag in te leveren.

De medewerkers van speelgoedwinkel Intertoys in winkelcentrum Reigerhof in Nieuwerkerk aan den IJssel doen zichtbaar hun uiterste best nog om er in de winkel nog wat van te maken, al weet men dat het over is met deze bekende winkelformule.

Afgelopen donderdag verklaarde een rechtbank in Amsterdam het speelgoedconcern failliet, de winkels blijven nog open op verzoek van de curatoren die momenteel bekijken of er nog een doorstart kan vinden.

opmerkelijk veel klanten in de speelgoedwinkel verzilverden nog even vlug cadeaubonnen, iets dat in het filiaal in Nieuwerkerk alleen nog zaterdag kan. De winkels van Intertoys willen op deze manier een signaal afgeven dat men er alles aan doet om door te gaan.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.