Reconstructie misbruik-incident Nieuwerkerk aan den IJssel

Opsporing verzocht op NPO 1, het regionale politie opsporingsprogramma Team West van Omroep West en Hart van Nederland besteedde dinsdag 19 februari aandacht aan een misbruikincident in Nieuwerkerk aan den IJssel afgelopen februari 2018.

Op zaterdag 24 februari 2018 rond 21:45 uur vraagt een man op de Klaas Klinkertweg in Capelle aan den IJssel, aan een 16 jarig meisje de weg naar Golfplaza in Park Hitland.

Het is die dag koud en omdat zij medelijden met de man heeft, en toch dezelfde kant op moet, biedt ze hem een lift aan achter op haar scooter.

Op de Blaardorpseweg bedreigt de man het meisje met een mes en misbruikt haar. Op de plek van het misbruik wordt een kartelmes en een riem aangetroffen welke in het programma werden vertoond. Evenals een reconstructie van het incident.

Wellicht herinnert u zich iets wat u eerder niet aan de politie gemeld heeft of waarvan u zelf dacht dat het niet belangrijk was.

Politie roept mensen op die tips hebben,  of iets kunnen herinneren zich te melden via 0900-8844 of via misdaad anoniem: 0800-7000. Ook via Whatsapp kunt u via 06-10000012 tips kwijt over deze zaak.

bekijk hieronder de reconstructie van het incident:

Aanstaande donderdag 21 februari zal ook bij TV Rijnmond in het programma Bureau Rijnmond aandacht worden besteedt aan dit incident.

Facebook reacties

eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.