Boot op tijd gerepareerd, Sinterklaas is onderweg naar Nieuwerkerk

Het worden voor groot en klein weer spannende weken, Sinterklaas zou al onderweg zijn vanuit Spanje en is met zijn boot momenteel vol op zee om Zaterdag 24 november aan te meren in het Oude Dorp in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Het was eerder dit jaar nog spannend of de Goedheiligman wel vervoer had om ons dorpje aan te doen, in juli dit jaar richtten onbekenden voor vele euro’s schade aan aan de pakjesboot. De boot lag aangemeerd bij de Ringvaart ter hoogte van de scouting. De daders braken onder meer een kast open, werd er isolatiemateriaal gesloopt, zwaailichten afgebroken en gereedschap gestolen. Maar gelukkig, de boot werd op tijd gerepareerd en werd vervolgens naar Spanje vervoerd waar de Sint en Pieten met een vrolijke gezichten deze konden vullen met vele cadeautjes.

De Sint en zijn zwarte Pieten worden rond 12:45 uur verwacht waar ieder hem mag komen begroeten! Na een wandeltocht door het Oude Dorp zal het gezelschap rond 14:00 uur worden verwacht in winkel Dorrestein en vervolgens rond 14:45 uur in Winkelcentrum Reigerhof.

Ook dit jaar zal er weer een kindervoorstelling zijn dit zal dit jaar plaats vinden bij Fabia’s Dance Center. Dit is aan de Bospolderstraat 10 (voormalig Ontmoetingscentrum). De zaal gaat om 14:45 uur open en de voorstelling start om 15:00 uur. Toegang is gratis. Rond 16:00 uur zal de Goedheiligman daar ook binnenstappen.

(Tijden zijn onder voorbehoud ivm te verwachtte drukte).

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.