Ridderkerkse kinder en jeugdkoren treden op in Nieuwerkerk

Op zondag 11 november wordt een Open Deur Dienst gehouden in de Ringvaartkerk in Nieuwerkerk aan den IJssel. In deze dienst zal het bekende Ridderkerkse kinder- en jeugdkoren onder leiding van Jennifer van der Hoek optreden.

Het koor bestaat al 45 jaar en is een begrip in Nederland. Regelmatig zijn de koren te zien op de televisie bij de E.O. Ook worden er nu en dan benefietconcerten gegeven, o.a. met Elly en Rikkert. In april 2016 waren ze te zien in de talentenshow Hollands got Talent. Koorleidster Jennifer van den Hoek stond met 72 kinderen op het podium om het nummer ‘The Prayer’ ten gehore te brengen.Dominee Wim van der Kooij zal in deze dienst voorgaan. Velen zullen zich het optreden van het Ridderkerkse kinder- en tienerkoren van vorige keren nog kunnen herinneren. Dat waren bijzondere avonden. Organist is André de Jager. De dienst wordt gehouden in de Ringvaartkerk aan de Ringvaartlaan 16 in Nieuwerkerk a/d IJssel en begint om 17.00 uur. Samenzang vanaf 16.50 uur.
Uw evenement ook op de nieuwssite JeBentNieuwerkerker.nl ?
Mail uw evenement naar info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.