Judoka uit Nieuwerkerk in actie tijdens internationaal judotoernooi

Topjudoka Jim Heijman uit Nieuwerkerk a/d Ijssel staat samen met de absolute judotop op de mat tijdens The Hague Grand Prix.

Het toernooi maakt deel uit van de IJF World Tour en behoort daarmee tot de vijftien belangrijkste evenementen in het internationale topjudo.

Het judotoernooi vindt plaats van vrijdag 16 tot en met zondag 18 november. De Sportcampus Zuiderpark in Den Haag is voor de tweede keer het decor voor dit toernooi. In totaal gaan 450 judoka’s uit meer dan 65 landen op jacht naar eremetaal en belangrijke punten voor de Olympische Spelen 2020.

Juich voor jullie lokale held!
Ervaar topjudo op het allerhoogste niveau, ontmoet TeamNL en juich voor jullie lokale held! Daarnaast kun je zelf deelnemen aan een gratis clinic van olympisch kampioen Mark Huizinga en topjudoka Frank de Wit. Maak er een dagje uit van met hele gezin of kom samen met je sportvrienden naar Den Haag. Ga naar www.thehaguegrandprix.nl voor meer informatie en tickets.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.