Eerste hulp gewonde zwaan NS station

Medewerkers van de politie Waddinxveen-Zuidplas moesten vrijdagochtend 9 november in actie komen om eerste hulp te verlenen aan een gewonde zwaan.

Het dier was tegen de bovenleiding bij het spoor op station Nieuwerkerk aan den IJssel gevlogen en was op het spoor beland. De dierenambulance heeft zich ontfermt over het dier. Op het spoor werd een kort moment een snelheidsbeperking ingesteld door de NS.

Politie liet later op de dag weten :  “De zwaan maakt het naar omstandigheden goed. Boven de snavel zat een diepe snee welke gehecht is. Zodra de zwaan weer goed genezen is, gaat hij de vrijheid weer in”.

 

 

Foto’s : Anouschka Verbruggen/ facebook: jebentnieuwerkerker en politie Waddinxveen-Zuidplas.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.