Pakjesboot 12 komt naar Rotterdam

Advertorial- De bekende Pakjesboot12 van Sinterklaas neemt vele cadeautjes mee en het goede nieuws is: iedereen mag op de boot komen kijken! De enige echte pakjesboot, komt op 1 en 2 december aan in Rotterdam.
Altijd al willen zien hoe Sinterklaas en zijn Pieten leven en werken? Dat kan aan boord van de Pakjesboot12. Bekijk (en ruik!) hoe de Bakpieten pepernoten, marsepein, borstplaat en ander snoepgoed maken in de kombuis, help de Inpakpieten in het pakjesruim met het inpakken van de vele cadeautjes en kijk stiekem in de slaapkamer van Sinterklaas. In de werkkamer ontmoet je zelfs Sinterklaas zelf, waar hij met zijn Grote Boek achter zijn bureau zit.

En dit alles kan allemaal gewoon in de haven van Willemstad! De entree bedraagt € 9,50 voor bezoekers vanaf 3 jaar. U kunt een kinderticket of een standaardticket reserveren, op een door u gewenst tijdstip. Let op! De aanmeldingen gaan snel, dus wacht niet te lang met reserveren! Kijk op https://www.pakjesbootdagen.nl voor beschikbaarheid.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.