Kruiwagen gebruikt bij nachtelijke inbraak

In de nacht naar maandag 13 augustus hebben onbekenden een inbraak gepleegd in een opslagruimte aan de eerste Tochtweg in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Tussen 01:00 uur en 01:30 uur hebben 2 mannen in een opslagruimte achter Sportcentrum Brothers bezocht. Na het incident is (zijn) de verdachte(n) in de richting van 1ste Tochweg gevlucht. 2 Donkergeklede mannen hebben een kruiwagen gebruikt vanaf de plaats delict naar hun auto toe, die ergens op de 1ste Tochweg heeft gestaan.
De politie zoekt getuigen die meer informatie kunnen verschaffen over deze inbraak.
Heeft u tips, neemt u dan direct contact op met de politie via 0900-8844. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn. Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.