Overlijden Sterremos zorgt voor veel emoties

Het aantreffen van een overleden persoon in de vroege ochtend van donderdag 9 augustus maakt onder de omwonenden veel los.

Aan het Sterremos in Nieuwerkerk aan den IJssel vonden omstanders een persoon overleden op straat. Politieonderzoek wijst uit dat deze persoon op een natuurlijke wijze is overleden. De tragische omstandigheden zorgen voor veel reacties op social media en ook omwonenden op en rondom de Sterremos reageren emotioneel. De gemeente Zuidplas heeft deze dag een brief aan omwonenden bezorgd waarin wordt aangegeven dat omwonenden de gelegenheid te hebben om contact op te nemen met slachtofferhulp. Een enkele omwonende heeft op de plek van het overlijden een bloemetje gelegd.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.