3 Volkswagens in 1 nacht doelwit van autokraak

Onbekenden hebben in de nacht van dinsdag 31 juli op 1 augustus in zeker 3 auto’s ingebroken. Opvallend is dat deze kraken allen zijn gepleegd in een straal van enkele honderden meters en dat alle 3 de auto’s van het merk Volkswagen zijn.

In een carport van een woning aan het Sterremos in Nieuwerkerk aan den IJssel werd een zijruit van een grijze Volkswagen Touran ingeslagen. Hierbij werd onder andere de navigatie meegenomen. De schade is aanzienlijk.
Een paar honderd meter verder, aan de Bekermos werd er rond 01:15 uur ook een Volkswagen, ditmaal een Passat opengebroken. Naast het vernielen van het raam werd ook het dashboard vernield. Mogelijk zijn beide kraken rond het zelfde moment gepleegd.
Na het uitsturen van een buurtapp alert door de Buurtapp Nieuwerkerk kwam er nog een melding van een autokraak, ditmaal aan het Uilendaal. Deze kraak is gepleegd tussen 01:00 uur en 07:00 uur.

Heeft u wellicht camerabeelden welke deels openbare weg opnemen op en/ of rondom het Bekermos, Sterremos of Uilendaal ? Dan vraagt de Buurtapp Nieuwerkerk u deze z.s.m. te bekijken en wanneer nodig aan te geven bij de politie, ook als u maar enigzins twijfelt of uw beelden relevant zijn!
Bel u dan met de politie 0900-8844.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.