Illegale bomenkap in Park Hitland

Nabij de parkeerplaats van de ijsbaan in Park Hitland in Nieuwerkerk aan Den IJssel hebben onbekenden de afgelopen dagen diverse bomen omvergezaagd.

JBN deed navraag bij het beheer van Park Hitland naar aanleiding van diverse reacties op een bericht op onze Facebook pagina Je Bent Nieuwerkerker Als over deze merkwaardige bomenkap in het natuurgebied.
Roxanne Den Ouden van het recreatieschap laat weten al meerdere meldingen te hebben gekregen en dat de bomen niet in opdracht van Park Hitland zijn gekapt. Het zou dus gaan om illegale bomenkap /vandalisme. Handhavers van de gemeente zullen extra gaan controleren in het gebied. Mochten mensen iets hebben gezien dan wordt gevraagd dit te melden.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.