Duo steelt drie keer op 1 dag

De politie Waddinxveen-Zuidplas heeft woensdagmiddag 25 juli een 23 jarige man en vrouw uit Slowakije aangehouden in verband met een diefstal bij een bouwmarkt in Nieuwerkerk aan den IJssel. Dit laat de de politie weten op op het social mediakanaal van het korps.

De twee werden betrapt door het beveiligingspersoneel van de bouwmarkt. In totaal had het duo producten met een waarde van ruim 320 euro. De twee werden aan de politie overgedragen en vervolgens ingesloten op het arrestantencomplex in Gouda. Na onderzoek in de auto van de verdachten trof de politie 2 volle bigshoppers aan waarvan het vermoeden bestond dat deze producten niet gekocht waren. De afgelopen dagen zijn de twee door de recherche verhoord. Uiteindelijk hebben zij allebei in totaal 3 winkeldiefstallen, allen gepleegd op die woensdag, toegegeven. Op vrijdagmiddag zijn zij heengezonden met een dagvaarding, zodat zij zich op een later moment moeten verantwoorden bij de rechter.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.