onbekende(n) stelen goederen vanaf bouwterrein Nieuwerkerk aan den IJssel

Op een bouwterrein aan de Bermweg in Nieuwerkerk aan den IJssel hebben onbekenden tussen woensdag 25 juli 15:15 uur en donderdag 26 juli 06:30 uur goederen ontvreemd vanaf een bouwterrein. Diverse containers zijn opengebroken door middel van een ijzerzaag en een slijptol.

De dader(s)hebben de weggenomen goederen vervoerd opeen platte kar op vier wielen welke met de hand voortgetrokken werd.  Dit meldt de politie Waddinxveen-Zuidplas. De kar is teruggevonden in een sloot bij de flat de Els, waarschijnlijk heeft men vanaf dat punt een voertuig gebruikt.

Op de Hoofdweg Zuid in Nieuwerkerk aan den IJssel werd de politie woensdagochtend rond 00:30 uur opgeroepen in verband met een verdachte situatie aldaar. 3 jongeren hielden zich op bij leegstaand pand.  In dit geval is er geen strafbaar feit gepleegd, er werden geen verbrekingen aangetroffen.

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.