Man neemt geld op met gestolen bankpas

Tijdens een woninginbraak in Gouda op maandag 7 mei werden er diverse pinpassen ontvreemd. Dezelfde nacht werd er met deze pinpassen 2500 euro opgenomen bij onder andere de geldautomaat van de ING bank aan de Reigerhof in Nieuwerkerk aan den IJssel.
Dit was dinsdagavond te zien in het programma Team West van Omroep West.

Bewoners van een huis aan de Drossaardslag in Gouda werden op maandag 7 mei wakker en ontdekken dat er spullen zijn verdwenen, onder andere hun portemonnees. In eerste instantie dachten ze dat ze die ergens anders hebben neergelegd. Het is niet meteen duidelijk dat er is ingebroken, want nergens is braakschade te bekennen.

Waarschijnlijk zat de deur niet goed op slot, waardoor de inbreker makkelijk binnen kon komen. En kennelijk is hij achter de pincodes gekomen, want diezelfde nacht is er 2500 euro van de rekeningen van het echtpaar gehaald. De pinner doet dat bij automaten in Waddinxveen, Nieuwerkerk aan den IJssel en Boskoop.

 

 

Herkent u de verdachte?
Bel de opsporingstiplijn van de politie: 0800-6070
Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
Tip de politie via WhatsApp: 06-17214856
Of vul het digitale tipformulier in op politie.nl of Meld Misdaad Anoniem

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.