Nieuwerkerker Remco López Antezana in bestuur DWARS, GroenLinkse Jongeren

DWARS, de jongerenorganisatie van GroenLinks, heeft Remco López Antezana (23) uit Nieuwerkerk aan den IJssel zondag verkozen tot Internationaal Secretaris in het landelijk bestuur van de organisatie.

López Antezana studeert Rechtsgeleerdheid en Internationale Betrekkingen aan Universiteit Leiden en heeft al eerder plaatsgenomen in de Raad van Advies van de organisatie. Remco: “DWARS is een plek waar je je thuis kan voelen. Verandering is soms juist goed en daarvoor mogen we ook over grenzen heen kijken”.Het nieuwe bestuur van DWARS werd verkozen op het congres van de organisatie, dat dit weekend in Nijmegen werd gehouden. Het bestuur bestaat uit acht leden en is verkozen voor een termijn van één jaar. De Utrechtse Julia Matser (25) werd verkozen tot voorzitter.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.