JBC Nieuwerkerk succesvol in de ZAMI

De Nieuwerkerkse Jeu de Boule-teams hebben zich op zaterdag 21 april van hun beste kant laten zien. Op die dag werd de ZAMI (Zaterdag Middag Competitie) gespeeld. Aan dit toernooi, dat in totaal vijf zaterdagen duurt, namen meerdere Nieuwerkerkse teams deel.

De hogere klassen speelden deze week bij JBC Maasstad, waar het eerste en tweede team elkaar als eerste troffen. Deze spannende wedstrijd werd door het tweede team gewonnen.
Het vierde team speelde ook bij Maasstad en was met 4-2 te sterk voor tegenstander Nederlek 3.

De klassen 3B en 4A tot en met 4D speelden hun wedstrijden op het terrein van JBC Nieuwerkerk. En daardoor kon de club wederom op hoge bezoekersaantallen rekenen. Dit keer bezochten 120 spelers van vijftien verenigingen de club.
Ook in deze klassen deden de teams van JBC Nieuwerkerk goede zaken. Van alle thuisspelende teams heeft alleen het zevende, na een gelijke stand, geen overwinning binnen gesleept.

Naast de positieve resultaten, waren deelnemers ook zeer tevreden over de organisatie. Zo zette de club parkeerbeheerders in om de parkeerdruk de baas te blijven. Hierdoor konden alle deelnemers hun auto gemakkelijk kwijt.

“Samen met alle vrijwilligers hebben we er weer een mooie dag van weten te maken”, laat de trotse voorzitter weten. “En met deze uitstekende uitslagen gaan we met veel vertrouwen de rest van het seizoen in”.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.